ΚΕΠΛΗΝΕΤ Ηλείας

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Το Στέκι των Πληροφορικών

SaferInternet.gr

SafeLine.gr

 

Εφαρμογή Χαρτογράφησης Μονάδων Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας

Ενημερωτικό Δελτίο «ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» - ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Ηλείας

25ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO (World Robot Olympiad)

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2013

Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών

 

Ιστοσελίδες μονάδων

Αναφορά προβλημάτων

Διαδικτυακά εργαλεία τεχνικού ελέγχου

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ «Σχολείο 2.0»

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ «Σχολείο 2.0»Η Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη Διάδοση των Τεχνολογιών Πληροφορίας κι Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση διοργανώνει στις 17 και 18-10-2009 το 6ο κατά σειρά συνέδριο στο συνεδριακό χώρο του Πολυχώρου "Απόλλων" της Νομαρχίας Πειραιά. Συνδιοργανωτής του 6ου Συνεδρίου είναι το Ερευνητικό Έργο Rural Wings (Φτερά της Γνώσης - http://www.ruralwings-project.net).

Το συνέδριο αφορά:
Στόχοι του Συνεδρίου:
Παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις:

Στο 6ο Συνέδριο και κατά τη διάρκεια των εργασιών του, θα βραβευτούν οι νικητές του εκπαιδευτικού διαγωνισμού Καλύτερη εκπαιδευτική ιστοσελίδα για το 2009, όπως ψηφίστηκαν/κρίθηκαν από τους φίλους της ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ, τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους, τους σύνεδρους και τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

URLs:
http://synedrio6.com
http://www.eeep.gr

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ «ΤΠΕ & Εκπαίδευση»

eeep-dtpeΗ Επιστημονική Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για τη διάδοση των Τ.Π.Ε. (Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνίας) στην εκπαίδευση οργανώνει το ετήσιο επιστημονικό συνέδριό της, με τον τίτλο «Τ.Π.Ε. & Εκπαίδευση».

Το συνέδριο θα γίνει στον Πολυχώρο «Απόλλων» της Νομαρχίας Πειραιά, που βρίσκεται στην Ερμουπόλεως & Πηλίου 1 – στον Πειραιά, κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στις 4 & 5 Οκτωβρίου 2008, Σάββατο & Κυριακή κι από ώρες 10:30 ως 19:00.

Στο συνέδριο θα συναντηθούν και θα ανταλλάξουν γνώση κι εμπειρία εκπαιδευτικοί που εφάρμοσαν τις Τ.Π.Ε. στην τάξη τους και πανεπιστημιακοί με διάθεση επικοινωνίας με τη μάχιμη εκπαίδευση.

Το Συνέδριο αφορά εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας, με διάθεση χρήσης των Τ.Π.Ε. στην τάξη, επιστήμονες με ενδιαφέρον για τον τομέα της αξιοποίησης των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση, φοιτητές, γενικότερα κάθε φίλο της εκπαίδευσης με ενδιαφέροντα στις Τ.Π.Ε. και στις εκπαιδευτικές τους εφαρμογές. Στους σύνεδρους θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο καθώς και υλικό από τα προηγούμενα συνέδρια, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση:

URL: http://www.eeep.gr/5/